søndag 20. september 2015

Oppsummering

Det har vart noen gode uker på La Familia nå siden vi reparerte motoren. Her kommer en liten oppsummering fra vi forlot El Tor. Vi har sett mange delfiner men spesielt utenfor Sinai var det store fine delfiner som lekte foran oss på båten.

Etter fire dager med seilas og fire spennende netter på ankring kom vi til Suez. Her begynner Suezkanalen og det er masse store skip å følge med på. Det er mest jeg som syns det er kult da! Vi benyttet anledningen til å dra til Cairo og ride på kamel og se de fasinerende  4000 år gamle pyramidene.

I selve kanalen kom vi veldig nært de møtende skipene og bølgene de lagde var så store at man ble helt bløt hvis man satt foran på båten.

Siste by i Egypt var Port Said her slutter kanalen og etter at losen hadde fått sin gave og blitt hentet av losbåten satte vi kurs mot Ashkelon i Israel. Seilasen tok 28 timer og Edvard sov ute under stjerneklar himmel i sittbrunnen! Her i Askelon har det blitt masse bading og litt roligere dager på stranda. Deilig for alle!

1 kommentar:

  1. Hei Christer m/fam!
    Takk for oppdateringer! Det følges med på reisen!
    Godt å høre/lese at dere har kommet dere opp til og gjennom kanalen. Nå håper jeg på bare gode dager for dere fremover. Nyt varmen, havet, omgivelsene, opplevelsene og hverandre.
    Håvard

    SvarSlett